Името на основателя на Пинк Флойд беше добавено в базата данни

...
Името на основателя на Пинк Флойд беше добавено в базата данни
Коментари Харесай

Украински сайт се разсърди на Роджър Уотърс. Как му отмъсти

Името на основателя на " Пинк Флойд " беше добавено в базата данни на " Миротворец " поради думите му за Крим. Администраторите на портала видяха в изявленията на английския музикант " нападение против териториалната целокупност на Украйна ", оповестява ТАСС.

Роджър Уотърс, един от създателите на английската рок група " Пинк Флойд ", е включен в базата данни на украинския уебсайт " Миротворец ", който разгласява персоналните данни на хора, които основателите на портала считат за врагове на страната.

В известие на уеб страницата админите му оповестиха, че причина за включването на английския музикант в базата данни са изказванията му за Крим, в които видяха „ нападение против териториалната целокупност на Украйна “.

Сайтът " Миротворец " цитира Уотърс, който споделя: „ Знам, че Севастопол е доста значим за Русия и руснаците. Има доста контракти и документи, съгласно които Русия има всички права върху този град. Планираната от Вашингтон промяна на властта в Украйна просто предизвика Москва да предприеме по-нататъшни дейности. Но това, което желая да кажа, е, че в този момент политическата върхушка на Съединени американски щати не схваща същинското значение на споразуменията. "

По-рано Роджър Уотърс сподели в изявление за CNN, че президентът на Съединени американски щати Джо Байдън прави закононарушение, като разпалва спор в Украйна, прибавя ТАСС.

 

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР